vineri, 7 octombrie 2011

Concurs de poezie pentru liceeni

PROGRAMUL – REGULAMENT AL CONCURSULUI NAŢIONAL DE POEZIE „IULIA HASDEU”,
EDIŢIA A IX-A
PLOIEŞTI, OCTOMBRIE-NOIEMBRIE, 2011
Ne bucurăm să vă facem cunoscut că, în perioada 1 octombrie – 13 noiembrie a.c., Casa de Cultură a Municipiului Ploieşti organizează cea de-a IX-a ediţie a Concursului Naţional de Poezie „Iulia Hasdeu”.
Rămânem, astfel, fideli ideii de a descoperi şi de a promova tinerii talentaţi, de a le oferi şansa cunoaşterii operei şi personalităţii Iuliei Hasdeu, de a afla mai multe informaţii legate de istoria familiei Hasdeu, în cadrul unei excursii culturale la Muzeul Memorial „B. P. Hasdeu”, oferite de Casa de Cultură „I. L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti. În cadrul excursiei culturale, în data de 13 noiembrie a.c., se vor decerna premiile acestei ediţii a concursului.
Concursul este deschis tuturor liceenilor (cursuri de zi) din România. Pentru înscrierea în concurs se vor trimite cinci poezii şi un C.V., pe adresa de e-mail: gelunionescu@yahoo.com. Data până la care se vor primi înscrieri în concurs este: 5 noiembrie 2011.
Casa de Cultură „I. L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti oferă următoarele premii: Marele Premiu: 1000 de lei, Premiul I: 700 de lei, Premiul II: 500 de lei, Premiul III: 300 de lei, şi trei menţiuni, fiecare în valoarea de 100 de lei. De asemnea, premianţii vor primi cărţi în valoare totală de 1.000 de lei.
Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti îşi rezervă dreptul de a publica creaţiile premiate în revista ATITUDINI.
Organizatorii nu îşi asumă responsabilitatea returnării lucrărilor trimise în concurs.
Informaţii suplimentare puteţi obţine de la coordonatorul de proiect, Gelu Nicolae Ionescu, la tel.: 0244/578148, 0725893134, 0730083363.

0 buşeli:

Trimiteți un comentariu

Zi ceva de-a busilea sau din picioare

de-a bușilea prin aer!