vineri, 9 decembrie 2011

Pariul pe Prietenie dinaintea sărbătorilor










































Duminică, 11 decembrie 2011, de la ora 18:00 la clubul Mojo din București din strada Gabroveni numărul 14, vom ține Pariul pe Prietenie dinaintea sărbătorilor.

Tradiţia este un fenomen deosebit de important pentru cultură, ea face posibilă continuitatea valorilor şi oferă premise pentru realizarea inovaţiei culturale. Nici noi nu putem fi altfel, așa că în spiritul sărbătorilor care încheie anul 2011, vom organiza împreună cu voi ultima ediţia din acest an a Pariului pe Prietenie.

Va fi o ediţie deloc uniformă, dimpotrivă. Vom primi colindele la început și gândurile voastre, pentru că vom începe cu Open Stage, vom avea un moment intitulat Pe Crucea Ta, gânduri din temniţă în interpretarea lui Alex Turcu şi Ştefan Ciobanu. Vom avea o prezentare de carte Biografia coapselor, volum lansat de curând de poeta Mirela Lungu și nu voi dezvălui numele actriţei care va lectura, de pe site-ul Bocancul Literar o vom asculta pe Helena Corogoda. Pe segmentul muzical vom avea Rapsotree, Vacanţa Muzicală, Ştefan Tivodar şi alte câteva surprize

A
șadar vă așteptăm în clubul Mojo din Bucureşti, strada Gabroveni nr. 14, punct de reper Bd. I. C. Brătianu, vis-a-vis de magazinul Cocor.

Intrarea este liberă şi nu se fac rezervări telefonice. 


Detalii: http://www.bocancul-literar.ro/Forms/CreatieLiterara/DetaliiCreatie.aspx?id=26816 


Harta locaţiei









Vizualizaţi Pariu pe Prietenie pe o hartă mai mare






1 buşeli:

Zi ceva de-a busilea sau din picioare

de-a bușilea prin aer!